Dansk
 
Deutsch
 
English
             
Onsevig Camping &"Den Fuldkomne Fisker".

Tidligere ture

 
Vor camper er en Hymer fra 2002.
 
Det er en solid sag. Den har taget os over iskolde bjerge.
På vej  op til passet i små 3000m højde. I Atlasbjergene sner vejene til i vintermånederne .Det kan gå meget hurtigt ! og 12 % stigninger i 10-15 cm sne er ikke sjovt.
 Undertiden går floderne over deres breder.River broer og veje med sig - så er der ikke andet at gøre end at krydse floden hvor den er mindst dyb.
Og hede ørkner. I den sydlige del af Marokko , op mod grænsen til Spansk sahara
går sandynerne helt ud til kysten.
Uendelige veje som fortsætter ud i intetheden.Og så alligevel kommer der en mand på en knallert eller en ridene på et æsel
 Igennem hårnålesving
Slugterne her ligger på Saharasiden af Atlasbjergene.For at konne videre er der ikke anden mulighed end at tage sig sammen og håbe at der ikke er nogen modkørende.
 Igennem dale hvor siderne nogle steder er flere hundrede meter høje
 Hvor floder fylder det meste af vejen . Undertiden stiger vandstanden 8-10 meter!
Næsten uden uheld
 
 
På visse strækninger må vi dog benytte andre transportmidler.
 Julen har været holdt i den.
 Som frisørsalon.
Smukke solnedgange.
 Byer der er ved at synke i grus   
Krydderier på et marked - friske og duftene
 Det støver - Ganske fint orange sand som finder  ind i bilen  på en eller anden måde
Manden med ægene.
Jeg elsker det billede , En mand kommer kørende på sin knallert.Han skal hente æg . Han parkere , tager sin hat af og går.Kommer lidt senere tilbage med favnen fuld af æg , som han sætter på bagagebæreren .Sådan bliver han ved til stablen er høj nok.Så binder han en lille snor omkring ægene , tager sin hat på , for forsigtigt startet knallerten og kører sin vej. Hvor svært kan det være. 
Dette skilt står i den sydlige del af Marokko , ikke langt fra grænsen til Algier.Det oplyser at der "kun" er 52  dages rejse til "Tombouctou i Mali . På¨kamel !!!
 
 
 
Restaurant`Den Fuldkomne Fisker`-Hanne&Carl Madsen Byskovvej 42 Onsevig 4913 Horslunde  | Tlf.: +45 54932700 | denfuldkomnefisker@gmail.com