Dansk
 
Deutsch
 
English
             
Onsevig Camping &"Den Fuldkomne Fisker".

Uge 6

Der er ikke de store oplevelser knyttet til denne uge: Ugen gik med et maveonde af de store .....Lægebesøg  - 4 forskellige medikamenter , herunder noget man giver til køer i Danmark !!!  og kun en 1/2 meter til toiletdøren. Hanne agerede sygeplejerske og jeg overvejede at skrive mit testamente. 
 
Efter aflivning af et større  antal parasitter i min mave og ret fattet- kørte vi nordpå igen . Landskaberne  mellem Agadir og Essaouira er utrolig smukke. Havgusen lægger et blåligt skær over bjergene og ved flodmundingerne er der store bananplantager.Bananerne bliver solgt klasevis ved boder langs vejen. 
 
Vejen snor sig hist og pist og pludselig er der en mand på et æsel med en større oppakning.Når man se hvad der kan stavles oven på  et æsel forstår man bedre hvorfor æsler har det ry de har. 
 
       
 
Vi fandt den gamle Campingplads i udkanten af byen og fandt en god plads der.
Næste dag hentede vi de ting og sager vi havde bestilt i medinaen - og slog et smut omkring søndagsmarkedet i souken . Det er svært at beskrive men forestil dig et loppemarked der strækker sig over 4km. vej ...begge sider af vejen og i midten fyldt med boder og tæpper lagt på jorden   hvor alt mellem himmel og jord bliver handelet.Brugt tøj-gryder- potter- pander- senge-værktøj- skrammel i alle afskygninger-brugte møbler-men også nøgler uden lås - sko enkeltvis - og ikke mindst tomme syltetøjsglas og flasker. Luk så 15000 personer , æsler - knallerter og højtråbende sælgere  ind , så har du et Marokkansk marked af de mere sjove.Det hele summer af liv .
Lidt derfra i sidegaderne var der et område - nærmest en favella- hvor de solgte
genbrug af genbrugs byggemartrialer. Bøjede søm m.m. Ind imellem disse hytter var der også antikforretninger og gallerier med flotte udstillinger. 
Godt trætte lod vi dagen gå på held , tog en taxa til byen igen - fandt den Libanesiske restaurant som vi opdagede i formiddags. 
 
Restauranten ligger i en  lille sidegade gennem porten på billedet. Imidlertid ville vi
belært af erfaringen - lige tjekke på Tripadvisor. Der stod  den beskrevet som "Spild af penge"  - jeg tror det var de dårligste anmeldelser jeg har set på en restaurant. Så vi tog hjem igen. Og solnedgangen fra campingpladsen er jo heller ikke så tosset - ledsaget af en Gin & Tonic . 
 
Restaurant`Den Fuldkomne Fisker`-Hanne&Carl Madsen Byskovvej 42 Onsevig 4913 Horslunde  | Tlf.: +45 54932700 | denfuldkomnefisker@gmail.com